Dürbünsüz silahlarda (onlarda pek sorun yok gibi görünüyor) ateş ederken mermi crosshairin içine değilde yukarısına gidiyor.Mesafe arttıkçada crosshairin içindeki hedefle merminin gittiği yer dahada uzaklaşıyor nedir abi bunun çözümü counter strike kurduktan sonrada bi ayar yaptığımı hatırlamıyorum yenidenmi kursam acaba.Oyunda rezil oluruz sonra. Sen ateş et dur. Adam çay içerken aa Mystic miş telaşa gerek yok der bi çay molası verir
Benim tahminim problem oyundan değil de,senin makinadan kaynaklanıyo...Worm,trojen vs. makinanı kastırıyor ve kare kaybı meydana geliyordur.Yani karşında düşman var gibi görür ateş edersin ve tabiki karşında düşman yoktur aslında...Hatta bu online oynarken kötü bağlantıdan dolayı herkesin başına gelmiştir.Sen sıkma canını ben çay sevmem zaten...
Bilgisayarımda antivirüs programı olarak Antivir Guard var ve İşletim sistemi: Microsoft Windows XP Professional (5.1, Yapı 2600) service pack2. Hala worm, trojen bulaşabiliyorsa hayret .Artı virüs taraması yaptım bir dosya sorunlu çıktı onuda antivirüs programıyla sildim tekrar tarattığımda virüs bulunmadı.Aşağıda Sistem bilgisini gösteren bir dosya var bakarsanız sevinirim. Önceki yazdığım Adam çay içerken aa Mystic miş telaşa gerek yok der bi çay molası verir de hatalı yazım var düzeltiyorum Adam oyundayken benimle karşılaşınca aa Mystic miş telaşa gerek yok der bi çay molası verir olacaktı
Çok sağol banada oldukça mantıklı geldi ama bu seferde oyuna girmiyor aşağıda gönderdiğim dosyadaki hatayı veriyor.(Video kartınız OPEN GL yi kaldırmıyor (yada desteklemiyor) gibi birşey).Ekran kartı felan mı değiştirmek lazım.
arkadaşlar ben bir tane m4a1 silah skini indirdim içinde p_m4a1.mdl, v_m4a1.mdk, v_m4a1T.mdl, w_m4a1T.mdl dosyaları var. Bunların hepsini models klasörünün içine attım bir sound dosyaları var. onlarıda weapons klasörünün içine attım.
ama oyuna gireceğim zaman yeni oyun yapıyorum oyuna tam girerken konsolda " Server is enforcing file consistency for models/p_m4a1.mdl " yazıyor oyuna girmiyor öyle kalıyor. 1hafta oldu hala yapamadım. bilen birileri varsa lütfen yardım etsin +rep
arkadaşlar ben bir tane m4a1 silah skini indirdim içinde p_m4a1.mdl, v_m4a1.mdk, v_m4a1T.mdl, w_m4a1T.mdl dosyaları var. Bunların hepsini models klasörünün içine attım bir sound dosyaları var. onlarıda weapons klasörünün içine attım.
ama oyuna gireceğim zaman yeni oyun yapıyorum oyuna tam girerken konsolda " Server is enforcing file consistency for models/p_m4a1.mdl " yazıyor oyuna girmiyor öyle kalıyor. 1hafta oldu hala yapamadım. bilen birileri varsa lütfen yardım etsin +rep
En güzel skinn calısan skindir sen eski haline getir
__________________ Her GeCeNiN SoNuNDa eLBeT BiR GüN BaNaDa GüNeŞ DoGaCaK