irctr.com *

Go Back   irctr.com * > Bilgisayar > Donanım

Tags:

Reply

Konu Araçları Rate Thread
Old 15-04-2005, 19:32
Reina

Yanlıs takılmaz ki..
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 15-04-2005, 23:16
coolLeader's Avatar
coolLeader coolLeader is offline
IrcTr Hastası

coolLeader iyi yolda ilerliyor
Quote:
Originally Posted by Reina
Yanlıs takılmaz ki..
ne bilim bişileri yanlış yaptım ilk deneyişte ve ekran kartını yaktım galiba eski ekran kartımı taktım ve onu tanıtamıyorum şu an ekran iğrenç bi durumda pufff. şu cdyi bi bulsam bi tanıtabilsem
neyse internetten buldum sürümü ve yanlış takmak değil pardon benim anakartımdan dolayı olmuyormuş bazı anakartlar 1 ve 3. slotu desteklemiyormuş sadece 1 ve 2. olabiliomuş

coolLeader tarafından : 15-04-2005 23:26 tarihinde düzenlenmiştir..
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 19-04-2005, 12:01
Gokhan Gokhan is offline
Irctr Acemisi

Gokhan iyi yolda ilerliyor
Ya Kardeş!!! Genelde Ddram Daha Hizli Kesinti Yok Ve Güvenilir Elbette Yanliş Takilmaz.hangi Parça Yanliş Takildi Ki?bence Ddram Daha Iyi Hizli Ve Ucuz Sdram Lerin Anasi Ağliyor Bişeyi Açana Kadar Ddram Panter Mubarek... :d
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 19-04-2005, 12:03
Gokhan Gokhan is offline
Irctr Acemisi

Talking

Quote:
Originally Posted by kindread
benide aydınlatın amd mi daha iyi creative mi
ABİCİM BAK BİZ BU DURMDA ŞİRKETLER ARASI BİŞEY SÖYLERSEK REKLAMA GİRER AMA BENCE İKİSİDE ÇOK BAŞARILI YANİ FAZLA BİR FARK YOK
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 19-04-2005, 12:05
Gokhan Gokhan is offline
Irctr Acemisi

Lightbulb

Quote:
Originally Posted by coolLeader
ne bilim bişileri yanlış yaptım ilk deneyişte ve ekran kartını yaktım galiba eski ekran kartımı taktım ve onu tanıtamıyorum şu an ekran iğrenç bi durumda pufff. şu cdyi bi bulsam bi tanıtabilsem
neyse internetten buldum sürümü ve yanlış takmak değil pardon benim anakartımdan dolayı olmuyormuş bazı anakartlar 1 ve 3. slotu desteklemiyormuş sadece 1 ve 2. olabiliomuş
ABİ BAK SANA BİR SİTE VEREYİM ORADAN EKRAN KARTININ DOSYALARINI ORADAN BEDAVA ALABİLİRSİN BENDEDE O PROBLEM VARDI AMA DÜZELTTİM.İŞTE ŞU SİTE

www.driverguide.com

ama önce üye olman lazım olsun üyelikte beleş nasılsa...
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 19-04-2005, 12:08
Reina

Gokhan şiddetle forum kurallarını okumanı rica ediyorum .
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 19-04-2005, 12:09
Gokhan Gokhan is offline
Irctr Acemisi

Lightbulb

Quote:
Originally Posted by alaaddingici
ilk mesaj benden
Benim bilgisayardaki ramler SD. SD ramler ile DDR ramler arasında ne farka var acaba merak ettim de...
abi varya galiba bu konuda yenisin...ddram ler daha hızlı ve ucuzdur dediğim gibi sdram ile bişey açana kadar bilgisayarın anası ağlıyor ama ddramler ise şipşak açıyor...
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 19-04-2005, 20:42
coolLeader's Avatar
coolLeader coolLeader is offline
IrcTr Hastası

coolLeader iyi yolda ilerliyor
gökhan senin yaptığın ne kardeş üst üste 3-4 tane mesaj atıyorsun ??? adam gibi bi tanede yazıp yollasana hatta ben de mesajlarmı cümlelere bölüp yollayım ne kadar harika gözükür di mi ya zaten geçen hafta kapanmış bir konuyu neden tekrar açıyorsun ki ???
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 20-04-2005, 03:38
pimp * paranoia's Avatar
pimp * paranoia pimp * paranoia is offline
Mod Team [SS]

pimp * paranoia iyi yolda ilerliyor
Konu hakkında: Remain`e pek katılmıyorum. Bence ddr, ddr2, sd ve rd ramler arasında dünyalar kadar olmasa da fark var.

ddr remain`in dediği gibi bi pazarlama stratejisi gereği piyasaya sunulmuş olabilir. ama rd ramler kesinlikle performans ramleridir ve şu anda hepsinden de daha iyidir. piyasada yok o ayrı... bende vardı 512... dimi punta? naptın onları?

Gökhan;

1- Forum kurallarını okumalısın. (Reina`nın imzasından okuman gereken başlığın linkine tıklayabilirsin)
2- Başlığın ilk mesajına en son cevap vermen de ayrı bi saçmalık. Neresinden okumaya başlıyosunuz bu başlıkları anlamıyorum. Lütfen dikkat.
ahmet de, fatma da, ayşe de, bu da, o da, şu da geliyor. --> ayrı yazılır.
yine de, ve de --> ayrı yazılır.
- bilmem ki, bilmez ki, der ki, duydum ki --> ki ayrı yazılır
- kiminki? ayınınki, kedininki, köpeğinki --> bitişik yazılır.
- Her kelimenin değil noktadan sonrakilerin ilk harfi büyük yazılır.
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 20-04-2005, 13:22
Reina

Quote:
Originally Posted by [CiCu]ToRnGoK
ddr remain`in dediği gibi bi pazarlama stratejisi gereği piyasaya sunulmuş olabilir. ama rd ramler kesinlikle performans ramleridir ve şu anda hepsinden de daha iyidir.

İyi derken bir tek performans yonunden bakarsan iyidir ama 1 RD 2 SD yapiyorsa fiyat olarak bellek yonunden düsünmen gerekecek.. Zaten anakart firmaları bu yuzden SD ye agirlik vermişti o zamanlar.. Şimdi de DDR tercihleri veya DDR-SD birlikte.. RD lerde bir acayip.. En büyüğünü ilk slota diğerlerini de sirayla takman gerekiyordu.. Anakart yuvasi bozuldugunu düsün at cope...
Alıntı Yaparak Cevapla
Reply

Şuan bu mesajı okuyan: 1 kişi (0 üye ve 1 ziyaretçi)

Konu Araçları
Rate This Thread
Rate This Thread:

Gönderme Kuralları
Yeni konu açabilirsiniz not
Cevap yazabilirsiniz not
Dosya ekleyebilirsiniz not
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz not

BB kodu Açık
Smililer Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Saat birimi GMT +3. Şuan saat 02:10.

IrcTR ©2000-2007
Forumda yazılan mesajlardan sadece yazan kişi sorumludur, IrcTR bu konuda herhangi bir sorumluluk kabul etmez.

3 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 27 28 29 30 31 39 40 41 43 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 68 69 70 71 72 73 74