|

14-04-2005, 17:26
|
 |
IrcTR Fanatiği
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by caos
ben deepfreeze adında bir program la bilgisayarımı dondurdum virüs girse de bilgisayarı kapayıp actıgımda eski haline giriyor.
bir program yükleyeceğim zaman programı devredısı bırakıyorum,kayıt dan sonra tekrar donduruyorum.
|
deep freeze yi ben önermiyorum ilk etapta sorunsuz cok iyi bi şekilde kullanıyorsun ama ilerde sana sorun oluyor ben deep freezenin adminstatörünü kullanıyorum ama evimde bi pc olacak olsa kesinlikle deep freezeyi pcnin yakınından bile yaklastırmazdım deep freeze ne kadarda olursa olsun virüs ve trojanı bazı yerlerden alıyo buda var sonuc olarak bence en iyisi iyibi virüs programı

14-04-2005, 18:07
|
 |
Administrator
|
|
|
|
|
nod32 ciler
guzel program ama bazi uygulamalari calistirtmiyo kitleniyo.
mesela nod32 yukluyken ea nin f1 oyununu oynayamiyorum.
:P
disable ediyorum claisiyo oyun.
bunu baska virus programi yapmio

14-04-2005, 18:13
|
|
|
f1@mydoom.wc Mcafee veya Norton baska hic bir antivirus sanmiyorum ki iyi olsun.. Ben 3 senedir virus ve trojen nedir unuttum..
Reina tarafından : 14-04-2005 18:16 tarihinde düzenlenmiştir..
|

15-04-2005, 09:19
|
 |
Mod Team [SS]
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by remain
muha virus programi dedim lam zone alarm ne 
|
zone alarm security suite (antivirus + firewall) çoook uzun zamandan beri tek bi virüs sorunu yaşamadım. nooldu olm program gayet aklı başında çalışıyo? makineyi zorlamıyo... valla tavsiye ederim.
|

24-04-2005, 21:14
|
|
|
|
Trend Micro Pc-cillin Internet Security 2005
Antivirusleri aynı configrasyonlu makinelerde ayrı makineler de 1 haftalık teste tabii tuttum..Mcafee 2005 , Norton 2005, nod32, Kaspersky 2005 gibi yazılımlar arasinda en başarılı bulduğum Trend Micro oldu...
|

25-04-2005, 18:36
|
 |
IrcTR Fanatiği
|
|
|
|
Antivirüs görmemişsiniz. Tek geçilebilecek bi program var o da e-scan. Tescilli, ödüllü hatta. http://www.mwti.com
Download kısmından bulun işte ilgilenenler, kasamadım şimdi aramaya :P
In my self-righteous suicide,
I cry, when angels deserve to die..
|

25-04-2005, 19:08
|
 |
IrcTR Fanatiği
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by D_DeViL
Antivirüs görmemişsiniz. Tek geçilebilecek bi program var o da e-scan. Tescilli, ödüllü hatta. http://www.mwti.com
Download kısmından bulun işte ilgilenenler, kasamadım şimdi aramaya :P
|
diyeninde pc si temiz olsa.msn den "lol look at this" diye link gönderen virüsün olmasa bişe demezdim. 

25-04-2005, 19:09
|
 |
Yasaklı
|
|
|
|
|
bence avast
bence en kaliteli ve sistemi yormayan virüs programı avast home edition dur hem türkçe hem bedava hemde otomatik güncelleme yapıyor virüsleri anında yakalayıp size bildiriyor 3 aydır kullanıyorum sorunsuz çalışmakta tavsiye ederim downloada sitelerinde bulabilirsiniz 
|

25-04-2005, 20:20
|
|
|
|
Evet eScan da iyiymiş.. Zaten kaspersky in ürünü..
Trend micro ile spy taramayi 5 sn de virus taramayi 8 dk da yaptim
eScan in spy tarama ozelliği yok yaninda bir de antispy kullanmak gerekecek + cpu ram felan.. antivirus taramayi 20 dk da yaptim..
Web sayfa yasak siteler de Trend Micro daha basarili fakat eScan da daha cok secenekleri mevcut.. Asagıdaki resimde eScan in bu branstaki hatasi yer alıyor..
Bu arada keywordlarda gay,nud kelimeleri eklenmiş irctr icin .. arama motorlarinda cıksın diye sayfalarca keyword girme alıskanliği oldugu icin hemen hemen her siteye yasak konulucaktir eScan tarafindan.. Trend micro keywordlara bakmadiği icin bu hatalar yok..
Firewall da Trend micro basarili.. eScan securtiy de firewall ozelliğine benzer birseyler var ama tam anlamiyla o statude değil..
Virüs tanıma olarak eScan 120 bin Trend Micro 210 bin virus tanıyor..
Ram den Trend micro 12 mb ram 0 cpu.. eScan 12 mb ram 0 cpu esitler...
Elaziğli herkez memnunum der ama bilgisayarina giren viruslerden habersiz olur... Avast, antivir setup i ben programlar klasorum de bile tutmam...
Reina tarafından : 25-04-2005 21:33 tarihinde düzenlenmiştir..
|

25-04-2005, 21:09
|
 |
IrcTr Hastası
|
|
|
|
helal be reina iyi uğraşmışsın gidiyim indireyim bari şu virüs programını 
Şuan bu mesajı okuyan: 1 kişi (0 üye ve 1 ziyaretçi)
|
|
|
| Konu Araçları |
|
|
| Rate This Thread |
|
|
Gönderme Kuralları
|
Yeni konu açabilirsiniz not