Quote:
|
Originally Posted by caos
cool seni sevdiğimi bilirsin fakat artık her mesajın altına bisey yazma huyunu bırakmanı istiyorum senden.
eski bir mesaja cvp verilmis olabilir 50. defa soruyor olabilir,yanlıs yere yazmıs olabilir,küfür edebilir reklam yapabilir.
Lütfen artık bu tarz mesajlara karsı sende bir yanıt vermek zorunlulugunda hisetme kendini.
176 tane mesaj atmıssın bu güne kadar içlerinde bilgilendirici ne biliyim fıkradır vs dir böyle konular içeren mesaj sayın kac tanedir diye saysak 10 tane cıkmaz.
hep basklarının mesajlarına yorum getiriyorsun yada rahatsızlıgını dile getiriyorsun ve bu da bizleri rahatsız ediyor.
Mesaj gereksiz ise silinir, kapatılır,uyarılır gereken yapılır.
senin cevap vermen gereken mesajlar söyle olmalı
eger istiyorsan tabi,
örn: arkadaşlar bu sene fener sampiyon olacak
sende dersinki hayır efenim galatasaray olacak
ve benzeri seyler umarım acıklayıcı olmustur.
|
caos haklısın abi bu aralar canım sıkıldıkça boş mesajlara boş mesaj atıyorum

ve dün eks de bunu söledi ama onun benden bir farkı olmadığını düşündüğüm için ona sinir olmuştum ama genede bu huyumu bırakmaya çalışıyorum gerçekten. bugün rockun bu kadar eski ve yasaklı birine bu mesajı atması biraz komiğime geldi ondan mesaj attım yoksa gerçekten bu her konuya atlama huyumu bırakmaya çalışıyorum.ve söz veriyorum bi daha hiç bir mesaja o yanlış bu yanlış diye mesaj atmıcam
ve rock kardeş hemen kızma bilerek yapmadığını biliyorum sadece hoşuma gitti ondan dedim