irctr.com *

Go Back   irctr.com * > Counter Strike > Yardım

Tags:

Reply

Konu Araçları Rate Thread
Old 19-04-2005, 16:17
female_combat female_combat is offline
Irctr Acemisi

female_combat iyi yolda ilerliyor
RiCA...

Sayın adminler iceworld haritasında oynarken ben devamlı duvar arkasından ateş ederim . Hatta Pimp * paranoya beni takip etmiş çıldırdın mı kız demişti . Duvar arkasından tesadüf başka bir admini öldürdüm diye hile var sanmışlar . Ve sunucuya girişimi engellemişler Tekrar oyuna girebilmem için LUTFEN Banımın açlımasını Sizlerden RİCA EDİYORUM . Ben Gözde (female_combat) Saygılar ...
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 21-04-2005, 00:02
kiana's Avatar
kiana kiana is offline
IrcTr Üyesi

kiana iyi yolda ilerliyor
o duvarlar arkasindan ates edilsin diye konmamis heralde, round yeni baslamis daha kipirdamadan awp ile hs yiyorsa bir admin, valla ben de olsam banlardim. her seferinde bisey dememek icin zor tutuyorum cunku bu olaya..

KK Clan Member
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 21-04-2005, 00:47
caos caos is offline
Mod Team (Senior)

caos iyi yolda ilerliyor
sende gözde mözde diye bizi kekliyosun ya hadi hayırlısı
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 21-04-2005, 15:31
coolLeader's Avatar
coolLeader coolLeader is offline
IrcTr Hastası

coolLeader iyi yolda ilerliyor
Quote:
Originally Posted by kiana
o duvarlar arkasindan ates edilsin diye konmamis heralde, round yeni baslamis daha kipirdamadan awp ile hs yiyorsa bir admin, valla ben de olsam banlardim. her seferinde bisey dememek icin zor tutuyorum cunku bu olaya..
ona punta çok gıcık oluyor eğer ona yaparsan böle bişi hemen banlar
ve gözde ewt icede duvardan ateş edilir ama bunu hep yapıyorsan ve hiç böyle atlayıp zıplayıp adamı görmeden yapıyorsan bi de hs atıp duruyorsan bir sorun var demektir
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 20-06-2005, 12:35
Rottweiler's Avatar
Rottweiler Rottweiler is offline
Yasaklı

Rottweiler iyi yolda ilerliyor
Quote:
Originally Posted by kiana
O zaman bu bir bug değilmidir? O zaman bu sorunu bildirmemiz gerekir ve bildiğim kadarıyla bugları kullanmak serbest(turnuva hariç)
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 20-06-2005, 12:40
___Serkan___'s Avatar
___Serkan___ ___Serkan___ is offline
Yasaklı

___Serkan___ iyi yolda ilerliyor
Send a message via ICQ to ___Serkan___ Send a message via AIM to ___Serkan___
Quote:
Originally Posted by female_combat
Sayın adminler iceworld haritasında oynarken ben devamlı duvar arkasından ateş ederim . Hatta Pimp * paranoya beni takip etmiş çıldırdın mı kız demişti . Duvar arkasından tesadüf başka bir admini öldürdüm diye hile var sanmışlar . Ve sunucuya girişimi engellemişler Tekrar oyuna girebilmem için LUTFEN Banımın açlımasını Sizlerden RİCA EDİYORUM . Ben Gözde (female_combat) Saygılar ...
ewet yönetici arkadaslar bende awpden duwar arkası basla baslamaz sıktıgım anda bir adma isabet ediyor ..ama oyunda 2 yada 3 kişi olunca bu duwar arkası wurmaca olmuyor.. bende iyi kullanırımawp yi icede duwar arkası D
HéLaL BaNa...female_Combat arkadasımızıda HéLaL..

___Serkan___ tarafından : 20-06-2005 12:42 tarihinde düzenlenmiştir..
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 20-06-2005, 14:31
Mr.Mes's Avatar
Mr.Mes Mr.Mes is offline
Irctr Acemisi

Mr.Mes iyi yolda ilerliyor
Adın şule veya betül olsa ne farkeder???Hani illaki cinsiyetini deşifre etmek zorunda mısın?Tmm sen kızsın o halde hemen banını açsınlar ve hatta biz oyunda seni vurmayalım,farklı takımlarda olsakda ben para biriktirip sana awp atayım.Bu "kızım" muhabbetinin türevleri yakında çoğalırsa hiç şaşmayın
Alıntı Yaparak Cevapla
Reply

Şuan bu mesajı okuyan: 1 kişi (0 üye ve 1 ziyaretçi)

Konu Araçları
Rate This Thread
Rate This Thread:

Gönderme Kuralları
Yeni konu açabilirsiniz not
Cevap yazabilirsiniz not
Dosya ekleyebilirsiniz not
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz not

BB kodu Açık
Smililer Açık
[IMG] kodu Kapalı
HTML kodu Kapalı

Saat birimi GMT +3. Şuan saat 19:16.

IrcTR ©2000-2007
Forumda yazılan mesajlardan sadece yazan kişi sorumludur, IrcTR bu konuda herhangi bir sorumluluk kabul etmez.

3 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 27 28 29 30 31 39 40 41 43 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 68 69 70 71 72 73 74