irctr.com *

Go Back   irctr.com * > Bilgisayar > İşletim Sistemleri > Windows

Tags: , , , ,

Reply

Konu Araçları Rating: Thread Rating: 3 votes, 5,00 average.
Old 26-04-2005, 10:00
*taWsan* *taWsan* is offline
Irctr Acemisi

*taWsan* iyi yolda ilerliyor
Win Xp açılış sorunu ACİL YARDIM LÜTFEN

Abi,sistem p3 500 e,8 gb hdd,256 mb ram,geforce 64 mb mx 400.Eskiden 98 SE kuurluydu.xp yükledim,formattan sora makina muhteşem oldu.driver destekleri fln sayesinde sorunsuz oyun ve hız keyfini yaşadım xp yle,ancak bilg ı kapadığımda(turn off tan) bi daha açılmıo.Microsoft XP logosu mavi kutucuklar geçerken takılıp kalıo.sorun nerdedir?msconfig den boot ayarlarıylada oynadım,gereksiz herşeyi kaldırdım ama nafile.ntfs de de fat 32 de de aynı sorun var.tahminimce donanımsal bi sorun ama formattan sora canavar makina,bunu anlamıorn.cd de de sorun yok daha önce pek çok ark a kurdum.sadece güvenli kip te açılabilio daha sorada.kısacası xp yi açabilmem için format atmam gerekio herzmn.lütfen yardım,delircem.
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 26-04-2005, 11:18
Reina

Guvenli kipte acılıyorsa,

Baslat/Programlar/Donatılar/Sistem Aracları/Sistem Geri Yukleme yi secip sistemi en son calısan donemdeki tarihe geri al..
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 26-04-2005, 11:42
remain's Avatar
remain remain is offline
Administrator

remain iyi yolda ilerliyor
guvenli kipte acarken windows logosunu gostermeden yukledigi dosyalari gosterir. orada takildigi zaman hangi dosyada takiliyorsa onda problem olabilir. Genelde bu tarz sorunlar ana kart suruculeri ve/veya harddisk kontolcusunun suruculerinden olabiliyor.
Old 28-04-2005, 00:15
ELAZIGLI168's Avatar
ELAZIGLI168 ELAZIGLI168 is offline
Yasaklı

ELAZIGLI168 iyi yolda ilerliyor
Send a message via ICQ to ELAZIGLI168 Send a message via MSN to ELAZIGLI168 Send a message via Yahoo to ELAZIGLI168
Exclamation

kardeş senin durum benim duruma benziyor bendede 98 se yüklüydü aynı sorun bende oldu ama eğer sende sabit diskler c ve d olmak üzere ayrı ise genellikle 98 se c de dir eğer 98 i silmediysen xp cd sini tak yükleme yaparken yükleme ayrıntılarında hangi sürücüye yükleyeceğimi seçeyim kutucuğunu işaretle yeni yükleme seçeneğini seç ve yükle sana sonra ms dos ta c ve d sürücüsünü sorar sen d yi enterla d de xp yüklü ise seni uyarır L ye basıp onu sil tabiki önemli bilgilerini c ye kopyala veri kaybı olmayabilir ama olabirde bazı programlar çalışmayabilir bu yüzden diyorum sonra önceki xp silinir ve gıcır gıcır xp yüklenir ortada hiç bi sorun kalmaz hemde çift işletim sisteminin keyfine varırsın ama 8 gb demişsin o çift işletim sistemi için yeterli olabirmi ona kendin karar ver
hadi kolaya gelsin ben bunu uyguladım çok mutluyum yaşasın xp pro

takılırsan msn me gel

ayrıca önemli bişi ms dosta sana dosyaları ntsf ye yada fat a dönüştür dicek sen en alttaki olduğu gibi bırakı seç
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 28-04-2005, 15:34
caos caos is offline
Mod Team (Senior)

caos iyi yolda ilerliyor
Bir de insan xp ye gectiği ilk zamanlarda farkında olmadan sistem dosyalarını fln silebiliyor.Ben sildim de
Aman bu gereksiz yer işgal ediyo,vay efenim bu dosya daha önce yoktu virüs mü sileyim fln dedikten sonra çöp kutusunda imha edilebiliyor bu durmda da xp nin açılmaması söz konusu olabiliyor.

eğer böyle bir sorun varsa xp cd sini takıp onarma seceneği ile sistemdeki eksik olan dosyaları yeniden yüklemen mümkün olacaktır.
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 28-04-2005, 19:55
Reina

Donanımsal tecrubelerime dayanarak izin verirseniz :

Ram lar dandik cıkınca veya data kablosu 98 de sorun vermezken beklenmedik bir durumda Xp işletim sisteminde hatalar verebiliyor..Data kabloları harddisk - IDE1 arasi olan data kablosu eskiyse yenilenemeni ve IDE2 ye bağlı olmamasına dikkat etmeni tavsiye ederim.. Belki bu arkadasın sorunu ya data kablosundaki saydıgım sebepten ya da ram lerden kaynaklanıyor olabilir..
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 03-05-2005, 04:18
pimp * paranoia's Avatar
pimp * paranoia pimp * paranoia is offline
Mod Team [SS]

pimp * paranoia iyi yolda ilerliyor
bende de vardı böyle bi hastalık. ide değiştirmiştim düzelmişti.
ahmet de, fatma da, ayşe de, bu da, o da, şu da geliyor. --> ayrı yazılır.
yine de, ve de --> ayrı yazılır.
- bilmem ki, bilmez ki, der ki, duydum ki --> ki ayrı yazılır
- kiminki? ayınınki, kedininki, köpeğinki --> bitişik yazılır.
- Her kelimenin değil noktadan sonrakilerin ilk harfi büyük yazılır.
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 30-12-2009, 19:25
cexia cexia is offline
Irctr Acemisi

cexia iyi yolda ilerliyor
How good is the iphone at playing games?

I recently switched computer and had to authorize another computer for my itunes/iphone account. I noticed that my Iphone apps that I downloaded on the other computer were not present here, how do I transfer it into my now computer? Do I have to rebuy the apps?

Old 19-02-2011, 12:21
hodyjodiany's Avatar
hodyjodiany hodyjodiany is offline
Irctr Bebesi

hodyjodiany iyi yolda ilerliyor
Send a message via ICQ to hodyjodiany
, , , , , , ,
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 19-02-2011, 18:40
hodyjodiany's Avatar
hodyjodiany hodyjodiany is offline
Irctr Bebesi

hodyjodiany iyi yolda ilerliyor
Send a message via ICQ to hodyjodiany
, , , , , , ,
Alıntı Yaparak Cevapla
Reply

Şuan bu mesajı okuyan: 1 kişi (0 üye ve 1 ziyaretçi)

Konu Araçları
Rate This Thread
Rate This Thread:

Gönderme Kuralları
Yeni konu açabilirsiniz not
Cevap yazabilirsiniz not
Dosya ekleyebilirsiniz not
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz not

BB kodu Açık
Smililer Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Saat birimi GMT +3. Şuan saat 19:17.

IrcTR ©2000-2007
Forumda yazılan mesajlardan sadece yazan kişi sorumludur, IrcTR bu konuda herhangi bir sorumluluk kabul etmez.

3 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 27 28 29 30 31 39 40 41 43 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 68 69 70 71 72 73 74