antivirüs ve ADSL hızlandırıcı olarak kolay kullanılabilir bir kaç program önere bilir misiniz
hemen hemen tüm adsl hızlandırıcıları kullandım sırf csde lagolmasın diye ama hepside nafile hurafe bunlar hurafe adamın telekomla anlasmasımı varki adls bant genişliğini arttırsın yapma allah askına anti virüs programınada gelirsek ben kavdan vaz gecmem
__________________ Her GeCeNiN SoNuNDa eLBeT BiR GüN BaNaDa GüNeŞ DoGaCaK
Adsl hızlandirici program var denedim. Sadece download hızını etkiliyor.. O da soyle oluyor.. Programın mantıgı telekomun verdiği dns lerin listesini alip ping gonderiyor ve en hızlı olani otomatik dns verilmis bağlantiniza yaziyor.. En hızlı dns sunucularini kullanmis oluyorsunuz.. Hız farkı bariz belli oluyor demeyeyim ama surekli dns ler değişiyor telekom da hacker saldirilarina karsi onlem diye...
Adsl hızlandirici program var denedim. Sadece download hızını etkiliyor.. O da soyle oluyor.. Programın mantıgı telekomun verdiği dns lerin listesini alip ping gonderiyor ve en hızlı olani otomatik dns verilmis bağlantiniza yaziyor.. En hızlı dns sunucularini kullanmis oluyorsunuz.. Hız farkı bariz belli oluyor demeyeyim ama surekli dns ler değişiyor telekom da hacker saldirilarina karsi onlem diye...
ama cs de hiç işe yaramıyo buda bi kesinlik dimi reina
__________________ Her GeCeNiN SoNuNDa eLBeT BiR GüN BaNaDa GüNeŞ DoGaCaK
bi de bu hızlandırıcılar bağlantının içinede edebilyor
cs için forumda bi arkadaş önermişti bi hızlandırıcı program nerden buldum onu ağ bilgilerimi sildi bağlantımı kesti yapana kadar canım çıktı aman bu konularda hasas olalım
bi de bu hızlandırıcılar bağlantının içinede edebilyor
cs için forumda bi arkadaş önermişti bi hızlandırıcı program nerden buldum onu ağ bilgilerimi sildi bağlantımı kesti yapana kadar canım çıktı aman bu konularda hasas olalım
ELAZIGLI168 bizim iyi bir hızlandırıcıya ihtiyacımız var. eger güzel işe yarayan bursan bana haber et.(stardowloader)bi dene