irctr.com *

Go Back   irctr.com * > Counter Strike > Klan

Tags: ,

Reply

Konu Araçları Rate Thread
Old 30-05-2007, 13:55
Ekselans's Avatar
Ekselans Ekselans is offline
IrcTR Fanatiği

Ekselans iyi yolda ilerliyor
Quote:
Originally Posted by DevilLady View Post
Bence en iyi Clanlardan bir tanesi diyebilirim. Hepside cok değerli cocuklar
Bişey söyleyecegim ama darılma gücenme 2 yıl sonramı söylüyorsun bu lafı yada lghi cekmeyemi calışıyorsun
Old 02-06-2007, 00:33
DevilLady DevilLady is offline
Irctr Acemisi

DevilLady iyi yolda ilerliyor
Lightbulb ekselansa cvp

--------------------------------------------------------------------------------

Armada'nın kurulması 2 yıl olmuş olabilir ama ben yeni tanıyorum tanıdıktan sonra araştırmak istedim ve düşüncemi eklemek istedim bu da benim en doğal hakkım ama sanada da boylelikle cvp hakkı doğmuyor
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 02-06-2007, 00:34
Irctr Acemisi

Lightbulb ekselansa cvp

--------------------------------------------------------------------------------

Armada'nın kurulması 2 yıl olmuş olabilir ama ben yeni tanıyorum tanıdıktan sonra araştırmak istedim ve düşüncemi eklemek istedim bu da benim en doğal hakkım ama sanada da boylelikle cvp hakkı doğmuyor ayrıca ilgi tplamaya ihtiyacım yok
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 11-06-2007, 03:08
SpaceWalker's Avatar
SpaceWalker SpaceWalker is offline
Irctr Acemisi

SpaceWalker iyi yolda ilerliyor
Armada Clan

Saol Devilcim ,inan bana sende gercekten cok iyisin.Armada Clan i biraz genisledi artik.Eski SpaceWalker -ben yane Armada oldum (irctr cs1.5 server i kapandigi zamanlarda) gercekten clan ortami cok guzel.Nette tanisiyo olmamiza ragmen hergun sanki ayni mevkiide oturdugumuz iyi arkadaslarmizmis gibi her konuda konusabiliyoruz.Guzel be ne diim
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 13-06-2007, 12:43
Irctr Acemisi

1 cevap

Quote:
Originally Posted by SpaceWalker View Post
Saol Devilcim ,inan bana sende gercekten cok iyisin.Armada Clan i biraz genisledi artik.Eski SpaceWalker -ben yane Armada oldum (irctr cs1.5 server i kapandigi zamanlarda) gercekten clan ortami cok guzel.Nette tanisiyo olmamiza ragmen hergun sanki ayni mevkiide oturdugumuz iyi arkadaslarmizmis gibi her konuda konusabiliyoruz.Guzel be ne diim
Kanki, ben mutluyum sizinle tanışmaktan ve sizin serverda olmaktan her ne kadar birileri buna engel olmaya calışsada arkamda olduğunuzu bilmek bana yetiyor.Sizinle tanıştığıma cok memmmunum kıskananlar çatlasın diyelim ne dicen başka
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 17-06-2007, 15:30
Ekselans's Avatar
IrcTR Fanatiği

Bak abicim benim kücük kardeşim simdi trip yapma zamanı degil gercekler acılır 1 cevabım armadanın kurulması degil irctr serverinin kapanması 2 yıl olmak üzere sen neden bahsediyorsun senin zaman denen kavramdan haberin bile yok 2. si kimseyi cekememezlik gibi bi niyetim yok 3. hiç bişeyede engel olmaya çalıstıgımda yok kendine cok iyi bakıyorsun arkadaşın ve benim küçücük kardeşim
Old 25-06-2007, 18:31
Irctr Acemisi

abla de bana abla!

Quote:
Originally Posted by Ekselans View Post
Bak abicim benim kücük kardeşim simdi trip yapma zamanı degil gercekler acılır 1 cevabım armadanın kurulması degil irctr serverinin kapanması 2 yıl olmak üzere sen neden bahsediyorsun senin zaman denen kavramdan haberin bile yok 2. si kimseyi cekememezlik gibi bi niyetim yok 3. hiç bişeyede engel olmaya çalıstıgımda yok kendine cok iyi bakıyorsun arkadaşın ve benim küçücük kardeşim
banane ne zaman kapanırsa kapansın ırctr ben armada dan bahsediyorum sen sazan gibi alayana kadar güzel güzel msjlar cekiyordum.Haberim olamaz herşeyden senin bildiklerin sana kalsın ayrıca cekememezlik cümlesini sana kullanmış değilim arkadaşımla bir iki laf ettirmiyorsun canın sıkıldıysa sohbet ortamına git
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 01-07-2007, 18:30
Ekselans's Avatar
IrcTR Fanatiği

Quote:
Originally Posted by DevilLady View Post
banane ne zaman kapanırsa kapansın ırctr ben armada dan bahsediyorum sen sazan gibi alayana kadar güzel güzel msjlar cekiyordum.Haberim olamaz herşeyden senin bildiklerin sana kalsın ayrıca cekememezlik cümlesini sana kullanmış değilim arkadaşımla bir iki laf ettirmiyorsun canın sıkıldıysa sohbet ortamına git
sana benden son kelime NOOB larla ugrasmayı uzun zaman önce bıraktım kendine kendin gibi NOOB'lar bul
Old 22-07-2007, 10:36
SpaceWalker's Avatar
SpaceWalker SpaceWalker is offline
Irctr Acemisi

SpaceWalker iyi yolda ilerliyor
Ne gereksiz bir tartisma yaratmissin ekselans,illa ki bi çıkıntılık yapılacak bi laf atılacak,
nedir bu polemiğe girme çabası ,kavga çıkarma çabası anlamıyorum.Devil siteyi görmüş üye olmuş,arkadaşlarının yazılarını görüp 1-2 satır birşey yazmak istemiş ;nevar bunda ?
Bu arada noob bilmemne yakıştıramadım,bir post atarken yazdıklarınızı acaba o kişi yanınızdayken yazabilirmiydiniz bir düşünün lütfen.Gerek yok bole şeylere
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 27-07-2007, 23:30
RoCK's Avatar
RoCK RoCK is offline
Irctr Acemisi

RoCK iyi yolda ilerliyor
heytt be ne konu açmışım.. ne centilmenmişim o yıllar ah ah.. ya bu güzel günlerin hatrına susun lütfen..
Alıntı Yaparak Cevapla
Reply

Şuan bu mesajı okuyan: 1 kişi (0 üye ve 1 ziyaretçi)

Konu Araçları
Rate This Thread
Rate This Thread:

Gönderme Kuralları
Yeni konu açabilirsiniz not
Cevap yazabilirsiniz not
Dosya ekleyebilirsiniz not
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz not

BB kodu Açık
Smililer Açık
[IMG] kodu Kapalı
HTML kodu Kapalı

Saat birimi GMT +3. Şuan saat 01:54.

IrcTR ©2000-2007
Forumda yazılan mesajlardan sadece yazan kişi sorumludur, IrcTR bu konuda herhangi bir sorumluluk kabul etmez.

3 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 27 28 29 30 31 39 40 41 43 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 68 69 70 71 72 73 74