irctr.com *

Go Back   irctr.com * > Irctr > Irctr Hakkinda

Tags: ,

Reply

Konu Araçları Rate Thread
Old 03-01-2006, 20:08
jug's Avatar
jug jug is offline
Administrator

My Mood:
jug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo valla
Canlanma Vakti

Arkadaslar yeni yilla birlikte uzerimizde olan su rehaveti atip irctr i biraz canlandirmaya karar verdim. Buna bagli olarak ana sayfada yeni gelismeleri yayinliyorum ve yorumlarinizi bekliyorum haberin devaminda yorum ekleyebilirsiniz ve istekli bazi arkadaslarada yetki verip ana sayfada yazar olma hakki vermeyi dusunuyorum. ornegin bestplayer nickli arkadasin 48 saat oyun oynamasi ve iste 20 oyunda birincilik elde etmesini ana sayfada yayinlamak gibi seylerde olabilir. Dusuncelerinizi bekliyorum
Old 03-01-2006, 20:20
coolLeader's Avatar
coolLeader coolLeader is offline
IrcTr Hastası

coolLeader iyi yolda ilerliyor
keşke canlanabilse ama galiba çoğu siteye giren sadece oyun için giriyormuş
Old 03-01-2006, 20:30
jug's Avatar
jug jug is offline
Administrator

My Mood:
jug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo valla
Quote:
Originally Posted by coolLeader
keşke canlanabilse ama galiba çoğu siteye giren sadece oyun için giriyormuş
ne var bunda burasida sonucta oyun sitesi. oyunlar acisindan bir benzerine rastlamadim turkiyede acikcasi bu sistemi kullanan ve bu sekilde flash oyunlari yayinlayan ben her ekledigim flash oyun icin ugras veriyorum yeniden kodluyorum hazir almiyorum sonucta burda bu sekilde bir topluluk yaratilabilir forumumuzda kullaniliyor insanlar girip okuyorlar ama cevap yazmiyorlar bir sekilde canli tutabilirsek bu yapi gelisir diye dusunuyorum
Old 03-01-2006, 21:57
caos caos is offline
Mod Team (Senior)

caos iyi yolda ilerliyor
Quote:
Originally Posted by jug
ornegin bestplayer nickli arkadasin 48 saat oyun oynamasi ve iste 20 oyunda birincilik elde etmesini
hakkaten abi ne zaman girsem siteye onu goruyorum
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 04-01-2006, 20:33
coolLeader's Avatar
IrcTr Hastası

ben oyun derken csden bahsetmiştim umarım canladırırız forumu ayrıca cidden gördüğüm bu kadar çok oyunlu ve güzel tek oyun sitesi bu jugcım
Old 05-01-2006, 04:18
caos caos is offline
Mod Team (Senior)

caos iyi yolda ilerliyor
her hafta bir oyun secelim ve tarih belirtelim o gün oyuna katılmak isteyen herkes aynı oyunu oynasın günün sonunda galibi anasayfada acıklayalım..
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 05-01-2006, 19:56
jug's Avatar
jug jug is offline
Administrator

My Mood:
Quote:
Originally Posted by caos
her hafta bir oyun secelim ve tarih belirtelim o gün oyuna katılmak isteyen herkes aynı oyunu oynasın günün sonunda galibi anasayfada acıklayalım..
neden olmasin.
Old 05-01-2006, 22:03
coolLeader's Avatar
IrcTr Hastası

süper olur bence
Old 02-08-2007, 15:04
Canavar's Avatar
Canavar Canavar is offline
Irctr Bebesi

Canavar iyi yolda ilerliyor
Yaratıcı olmuş uyar walla ama fazla uçuk oyunlar olmasın :P
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 14-09-2007, 11:28
z@r@(cpher) z@r@(cpher) is offline
Irctr Acemisi

z@r@(cpher) iyi yolda ilerliyor
slm arkadaşlar ben yeni kayıt oldum nasılsınız benim adım emir
Alıntı Yaparak Cevapla
Reply

Şuan bu mesajı okuyan: 1 kişi (0 üye ve 1 ziyaretçi)

Konu Araçları
Rate This Thread
Rate This Thread:

Gönderme Kuralları
Yeni konu açabilirsiniz not
Cevap yazabilirsiniz not
Dosya ekleyebilirsiniz not
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz not

BB kodu Açık
Smililer Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Saat birimi GMT +3. Şuan saat 01:54.

IrcTR ©2000-2007
Forumda yazılan mesajlardan sadece yazan kişi sorumludur, IrcTR bu konuda herhangi bir sorumluluk kabul etmez.

3 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 27 28 29 30 31 39 40 41 43 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 68 69 70 71 72 73 74