irctr.com *

Go Back   irctr.com * > Internet & Teknoloji > Güzel Sayfalar

Tags: , , , , ,

Reply

Konu Araçları Rate Thread
Old 11-03-2007, 22:48
hpulsever hpulsever is offline
Irctr Acemisi

hpulsever iyi yolda ilerliyor
Exclamation PixelottoTurkey Çok Yakında Hizmete Giriyor!

Alex Tew'in uygulamaya başladığı www.pixelotto.com adresindeki site 2 ay geçmesine rağmen 150 bin dolarlık bir ödül rakkamına ulaştı.
Ülkemizdede yine aynı mantık ve içeriğe sahip olan bir site hizmete başlıyacağı günler için geri sayıyor.
Site Genel görüntü olarak hazırlığını bitirmek üzere görünüyor.
Şuan için iletişim bölümü açık olan site oldukça fazla hit alacak gibi.Sonuç olarak kim milyon ytl kazanmak istemez ki?
Bırakın o kadar çok parayı,ne olursa olsun 'reklam ' gelirinin yarısı bir kayıtlı üyenin olacak çekilişle.Bu 500 ytl de olabilir,1 milyon ytl de.Bu rakkamı belirleyecek olan sitenin aldığı trafik olacak.Bilgilendirmek istedim.Saygılar

Sitenin adresi: www.pixelottoturkey.com

'Kazan-Kazan' prensibi:Ne kadar çok kişi bilir ve ziyaret ederse o kadar çok reklam alınır!Yani her reklamın yarısı ödülse eğer neden çok ziyaret için çaba gösterilmesin ki?
Alıntı Yaparak Cevapla
Old 12-03-2007, 04:19
jug's Avatar
jug jug is offline
Administrator

My Mood:
jug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo vallajug repute ten öte bir repute hakediyo valla
tabi guzel dusunce ama bu fikir o ilk yapan kazanir fikirlerinden. yani su an hazirlik asamasinda yazan ve tasarimininda bir o kadar guvensiz bir hissiyat yaratan 2. el bir projeye turkiyede pek kimsenin yatirim yapacagini sanmiyorum. umarim umitlerini yok etmemisimdir. themilliondollarhomepage.com da gayet basariliydi hepsi satildi ama diger yapilan ayni sistemlerin hicbiri tutmadi.Bu projeyle ilgili birkac yazi okumak istersen link soyle;

http://nichegeek.com/10_totally_stup... someone_rich
Old 13-03-2007, 02:00
hpulsever hpulsever is offline
Irctr Acemisi

hpulsever iyi yolda ilerliyor
Bir yerde hak veriyorum sana

Quote:
Originally Posted by jug View Post
tabi guzel dusunce ama bu fikir o ilk yapan kazanir fikirlerinden. yani su an hazirlik asamasinda yazan ve tasarimininda bir o kadar guvensiz bir hissiyat yaratan 2. el bir projeye turkiyede pek kimsenin yatirim yapacagini sanmiyorum. umarim umitlerini yok etmemisimdir. themilliondollarhomepage.com da gayet basariliydi hepsi satildi ama diger yapilan ayni sistemlerin hicbiri tutmadi.Bu projeyle ilgili birkac yazi okumak istersen link soyle;

http://nichegeek.com/10_totally_stup... someone_rich
-----------------------------------------
Milliondollarhomepage sayfası yapma amacım yok şuan!Zaten yapsamda tutmaz...
Amacım Türkiyenin de ismini duyurabildiği'internet' ortamında BİZDE YAPABİLİRİZ 'İ göstermek.Sayfa farklı olarak kazancının yarısını noter huzurunda yapılacak çekilişle bir üyeye hediye edecek.Bu bedava loto bileti demek.Metatag ları iyi düzenliyorum o yüzden tahminimce google da iyi sıralarda görünebilirim.Doğal olarak reklam verenler de kendilerini global tanıtıma taşımış olacaklar.Turizmden gelir sağlayan,ithalat ve ihracat yapan bir Büyük ülkeyiz ama en baştaki eksiğimiz hep tanıtım ve reklam olmuştur.Öyle değil mi?Otel,Tatil Köyü ve Özel Üniversiteler niye olmasın ki?Bakalım,nasip!
Kolay gelsin.Yorum için saol
Alıntı Yaparak Cevapla
Reply

Şuan bu mesajı okuyan: 1 kişi (0 üye ve 1 ziyaretçi)

Konu Araçları
Rate This Thread
Rate This Thread:

Gönderme Kuralları
Yeni konu açabilirsiniz not
Cevap yazabilirsiniz not
Dosya ekleyebilirsiniz not
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz not

BB kodu Açık
Smililer Açık
[IMG] kodu Kapalı
HTML kodu Kapalı

Saat birimi GMT +3. Şuan saat 11:03.

IrcTR ©2000-2007
Forumda yazılan mesajlardan sadece yazan kişi sorumludur, IrcTR bu konuda herhangi bir sorumluluk kabul etmez.

3 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 27 28 29 30 31 39 40 41 43 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 68 69 70 71 72 73 74